EN | BG

 


Продукти
Многообразие и включване на пазара на труда
15/06/2019
Сборникът е подготвен за целите на заключителната едноименна конференция на Програма "Мост към бизнеса", която се проведе на 13 юни 2019 г. в НДК. Сборникът съдържа обобщена информация за резултатите от Програмата, както и няколко аналитични материала, подготвени от членове на екипа на "Мост към бизнеса"


Многообразие на работното място – защо и как?
12/06/2019
Наръчникът „Многообразие на работното място – защо и как?“ представя стъпки за разработване и управление на политика за многообразие и включване. Наръчникът е изготвен от екип на Програма „Мост към бизнеса“ в състав: Димитър Димитров, Теодора Иванова-Вълева и Анита Джоунс.


Намерете перфектния кадър за Вашия бизнес
13/02/2019
Намерете перфектния кадър за Вашия бизнес чрез Програма „Мост към бизнеса“, призовава най-новата информационна брошура на Програмата. Тя беше специално изготвена за целите на изложението HR Industry, в което „Мост към бизнеса“ имаше свой щанд.


Моята първа работа: Как да стигна до нея?
03/12/2018
"Правилният избор на кариера зависи не от липсата на избор, а от многото възможности за избор". Това пише на корицата на книжката "Моята първа работа: Как да стигна до нея?", която Институт Отворено общество - София, чрез Програма "Мост към бизнеса", издава в помощ на участниците на Програмата.


"Многообразието работи": информационна книжка на инициативата
15/06/2018
“Многообразието работи“ е мястото, в което си подават ръка неправителствени организации и представители на бизнеса, стремящи се към прилагане и развиване на активни политики за многообразие и приобщаване на различни групи служители в корпоративната среда.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC