EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Продукти
Моята първа работа: Как да стигна до нея?
03/12/2018
"Правилният избор на кариера зависи не от липсата на избор, а от многото възможности за избор". Това пише на корицата на книжката "Моята първа работа: Как да стигна до нея?", която Институт Отворено общество - София, чрез Програма "Мост към бизнеса", издава в помощ на участниците на Програмата.


"Многообразието работи": информационна книжка на инициативата
15/06/2018
“Многообразието работи“ е мястото, в което си подават ръка неправителствени организации и представители на бизнеса, стремящи се към прилагане и развиване на активни политики за многообразие и приобщаване на различни групи служители в корпоративната среда.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC