EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Новини и събития
Участници в „Мост към бизнеса“ на обучение по кариерно ориентиране
10/04/2019
На 08.04.2019 г. в офиса на Сдружение "Свят без граници" в Стара Загора бе проведено обучение по кариерно ориентиране от представител на Job Tiger. На обучението присъстваха 16 човека, бенефициенти по програмата, както и завършващи средното си образование ученици.


Стартира конкурсът за стипендии на РОФ за академичната 2019-2020 г.
09/04/2019
Ромският образователен фонд (РОФ) обявява своя ежегоден конкурс за стипендии на база академични постижения за студенти от ромски произход за академичната 2019-2020 г

Кандидатите трябва да се обучават в бакалавърска, магистърска или докторска програма в акредитиран университет в някоя от следните държави: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Косово, Северна Македония, Черна гора, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Турция и Украйна.


Отвъд стереотипите: друг поглед към света на ромите
08/04/2019
Какво е да си различен? Различни ли са ромите? Способни ли сме да погледнем на тях с необходимата дистанция и непредубеденост? Това бяха част от въпросите, които в продължение на близо два часа разискваха представители на Програма „Мост към бизнеса“ служители на една от най-големите технологични компании у нас - SAP.


Международен ден на ромите
08/04/2019
Днес е Международния ден на ромите – денят, в който най-многобройното малцинство в Европа отдава почит към загиналите по време на Холокоста роми. Между 800 000 и 1 000 000 са жертвите от ромски произход по времето на Холокоста през Втората световна война.


Нека по-често казваме „Аз мога“
29/03/2019
Нека бъдем любопитни като децата. Нека по-често да казваме „Аз мога“. Това ще ни донесе успех и удовлетворение. С тези думи Теодора Каменова от Международната коучинг федерация закри четиридневното обучение на Програма „Мост към бизнеса“.

|<<  | Стр 1 от 9 |  >  >>|

"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC