EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Моята история
Миро – младежът с талантите, които иска да реализира в своя роден край
03/11/2018
Ако трябва да избирам между множество работни позиции, водещо за моя избор ще бъде не заплатата, а населеното място. Искам да работя тук, в моя район.

Младежът, който казва това е Мирослав Илиев – студент във Великотърновския университет. Районът, за който говори, е Северозападна България – статистически най-изостаналият район на територията на целия Европейски съюз. Район, от който всички предпочитат да избягат, вместо да се връщат в него.

Не и Миро.


Ром Кихотът Валери Леков: Словото и образованието променят съдби
25/10/2018
Само словото и образованието могат да ви дадат възможността да постигнете нещо повече в живота си. С тези думи ромският поет, актьор, режисьор и журналист Валери Леков се обърна към гимназистите от ПГТКИ – София, на които гостува по повод Националната седмица на четенето.


Три истории за успеха: Звезделина
04/07/2018
Звезделина отдавна е намерила пътя си. Но хоризонтът на мечтите й е още по-широк – колкото са големи и възможностите й.


Три истории за успеха: Димитър
03/07/2018
Димитър е само на 22 години, но до момента е пробвал какво ли не. Бил е аниматор, сервитьор, строител, барман. Твърде много за 22 годишен младеж, нали?


Три истории за успеха: Таня
02/07/2018
Уж между два областни центъра, а всъщност – в средата на нищото. Това си мисли Таня за родния Криводол – иначе чудесен град, който обаче, за нейно съжаление, не предлага големи възможности за реализация.

|<<  | Стр 1 от 3 |  >  >>|

"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC