EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Три истории за успеха: Таня
02/07/2018
Уж между два областни центъра, а всъщност – в средата на нищото. Това си мисли Таня за родния Криводол – иначе чудесен град, който обаче, за нейно съжаление, не предлага големи възможности за реализация.

 

А Таня Тодорова иска такава. И я получава чрез Програма „Мост към бизнеса“. В началото на юли тази година Таня започва работа в хипермаркет "Лидл", гр. Враца, на позицията „Консултант продавач“.

 

Към Програмата я насочва медиаторът в ДБТ - Враца Николай Ангелов. След като се запознава подробно с възможностите, които Програмата предлага за млади роми, Таня решава да кандидатства и с негова помощ прави своята регистрация. След това получава обаждане от служител по Програма „Мост към бизнеса“, с когото провежда интервю, а след това се появява и възможността за кандидатстване за работа в Лидл.

 

 

„Благодаря на целия екип на Програма "Мост към бизнеса" и за своевременната реакция, съдействие и подкрепа на г-жа Атанасова, както и за възможността да съм част от Програмата. Надявам се да участвам в предстоящи обучения и да имам възможност за допълнителни курсове, с които да повишавам своята квалификация“, казва Таня Тодорова.

 

Тя смята, че работата в по-голям град ще й даде привилегията да се запознае с нови хора, да научи нови и полезни неща и да се развива кариерно и личностно.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC