EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Три истории за успеха: Звезделина
04/07/2018
Звезделина отдавна е намерила пътя си. Но хоризонтът на мечтите й е още по-широк – колкото са големи и възможностите й.

 

Звезделина Атанасова има бакалавърска степен от Медицинския факултет в Стара Загора, където получава специалност медицинска сестра. Но тя настоява да продължава развитието си и затова записва магистратура в Медицинския университет в Пловдив, специалност „Управление на здравните грижи“. Едновременно със следването си учи и немски език в езикова школа Мартин Лутер (през май положи успешно изпит за ниво B1).

 

Звезделина разбира за Програма „Мост към бизнеса“ от местните партньори на Програмата Ганчо и Милена Илиеви от Сдружение „Свят без граници”, при които в продължение на 7 години тя е доброволка. Ганчо и Милена са пример и вдъхновение за нея и нейното развитие като специалист в медицинската област.

 

 

Звезделина по време на първото обучение на Програма "Мост към бизнеса" в Стара Загора

 

Благодарение на “Мост към бизнеса“ Звезделина развива своите комуникативни умения, чрез които да търси подходяща работа за себе си, като свободно комуникира с работодатели и без притеснения да говори за своите качества и предимства, които я правят подходяща за търсената позиция.

 

 

Звезделина (вляво) като доброволец при провеждането на събитието "Многообразието работи"

 

Звезделина придобива и умения за успешно подготвяне на документи за кандидатстване, които повишават шансовете й да бъде поканена на интервю. Благодарение на подготовката си в рамките на Програмата тя успя да започне работа в една от най-елитните клиники в гр. Пловдив - АГ клиника „Торакс“.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC