EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Нов цикъл от обучения по кариерно ориентиране
10/11/2018
„Мост към бизнеса“ стартира пореден цикъл от обучения за новите участници в Програмата. Целта на обученията е младежите да се запознаят със структурирането на автобиография, на мотивационно писмо, да изградят подходящи поведенчески умения по време на интервю за работа, както и да се запознаят с правата и задълженията си като наети работници.

 

В обученията в Бяла Слатина и Шумен се включиха Надя Михова и Ивона Найденова от Човешки ресурси на Ърнст енд Янг България, които проведоха интервюта с участници в програмата и дадоха изключително важни съвети по отношение на техните апликации и последстващи стъпки в процеса на търсенето на подходящо работно място.


Участници в „Мост към бизнеса“, които се включиха в обучението на Програмата в Шумен, се срещнаха с представители на бизнеса от региона. Представители на Човешки ресурси на компаниите Лидл, Алкомет и Ърнст и Янг България запознаха младежите с конкретни предложения за работа, със стажантските и стипендиантски позиции, които компаниите им предлагат, както и с възможностите за кариерно развитие.
 "Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC