EN | BG

 


Втора среща на инициативата „Многообразието работи“
14/11/2018
Инициативата „Многообразието работи“ организира своята втора среща. Този път тя ще е посветена на предизвикателствата и тенденциите при наемането на хора.

 

Какво предлагат кандидатите за работа в своите автобиографии ще сподели Ирина Лилова от Enhancv. Enhancv е българска технологична компания, която стартира през 2014 г. с платформа за създаване на CV-та. Днес тя има повече от половин милион потребители от цял свят.


Какво търсят работодателите пък ще разкажат представители на Telus International Europe – международна компания, която към днешна дата е най-големият работодател в България в аутсорсинг индустрията с около 3000 служители в София и Пловдив.

 

Няколко вдъхновяващи истории на младежи от уязвими групи, успели да се преборят с конкуренцията ще ни представи Димитър Димитров от Институт Отворено общество – София и мениджър на Програма „Мост към бизнеса“. Целта на Програмата е да хвърли мост между пазара на труда в частния сектор и образовани роми и други представители на уязвими етнически малцинства от България и Унгария, които се стремят към качествени работни места в равностойна среда.


Програма на събитието.


Ако искате да се присъедините към него, попълнете следната Регистрационна форма.


„Многообразието работи“ е платформа, в която неправителствени организации и частни компании обединяват усилия за популяризиране, прилагане и развитие на политики за многообразие в корпоративна среда. Нейни съоснователи са Фондация „Институт Отворено общество - София“, чрез Програма „Мост към бизнеса“, Фондация GLAS с Платформата WorkItOut, Български фонд за жените, Фондация „Заслушай се“ и Фондация "Сошъл Фючър" с Платформата JAMBA.


Още информация за инициативата можете да намерите на нейната Фейсбук страница


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC