EN | BG

 


Моята първа работа: Как да стигна до нея?
03/12/2018
"Правилният избор на кариера зависи не от липсата на избор, а от многото възможности за избор". Това пише на корицата на книжката "Моята първа работа: Как да стигна до нея?", която Институт Отворено общество - София, чрез Програма "Мост към бизнеса", издава в помощ на участниците на Програмата.

 

Помагалото съдържа полезни съвети за изготвянето и оформянето на CV, на мотивационно писмо, дава ценни съвети за поведението на кандидатите в комуникацията с работодателите, обяснява ролята на социалните медии в търсенето на работно място и съдържа няколко интересни приложения в помощ на търсещите работа.

"Надяваме се „Моята първа работа: Как да я намеря?“ да ви даде полезни насоки за успешна подготовка за живота след училище, колеж или университет. Всъщност, където и да се намирате в своето професионално развитие, тези страници ще ви дадат информация, която ще ви помогне да научите повече за себе си, да си поставите кариерни цели, да разберете кои са възможните източници на информация за търсене и намиране на работа", пише Димитър Димитров, мениджър на Програма "Мост към бизнеса".

Пълен текст на изданието "Моята първа работа Как да стигна до нея?" (в PDF формат).

"Моята първа работа: Как да стигна до нея?" се издава с помощта на Enhancv и EY Bulgaria.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC