EN | BG

 


Програма „Мост към бизнеса“ се включва в HR Industry 2019
05/02/2019
Програма „Мост към бизнеса“ ще e сред 45-те изложители в ежегодното събитие HR Industry, организирано от JobTiger.bg. HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

 

„Мост към бизнеса“ ще има свой щанд и ще може да представи своя проект и своите участници пред значима аудитория – на работодателите и представителите на „Човешки ресурси“ в едни от най-големите компании в България.

 

Можете да ни посетите на щанд 14.

 

Освен изложбена част, по време на HR Industry се провежда и семинарна програма, представяща най-актуалните тенденции при продуктите и услугите в сферата на човешките ресурси.

 

 

 

 

 


Още за HR Industry 2019 можете да прочетете тук


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC