EN | BG

 


Сериозен интерес към „Мост към бизнеса“ на изложението HR Industry 2019
07/02/2019
Програма „Мост към бизнеса“ се включи активно в годишното изложение HR Industry, което се организира за осми пореден път от JobTiger.bg. HR Industry е единственото по рода си събитие в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

 

Щандът на „Мост към бизнеса“ предизвика интереса на присъстващите заради иновативния подход, който програмата предлага при връзката между квалифицирани младежи от уязвими групи и частния бизнес, целящ повишаване на социалната си отговорност.


Тук можете да намерите информационната брошура на Програмата за изложението.


Успоредно с това представителите на „Мост към бизнеса“ имаха възможността да представят и инициативата „Многообразието работи“, сред чиито инициатори е Програмата.

 

HR Industry 2019 събра десетки представители на работодателите и на „Човешки ресурси“ в едни от най-големите компании в България. Събитието беше открито от изпълнителния директор на JobTiger Светлозар Петров и от заместник-министъра на икономиката Александър Манолев. "Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC