EN | BG

 


Къде са кадрите за бизнеса?
12/03/2019
Инициативата „Многообразието работи“ организира своя трета среща. Този път тя ще бъде посветена на динамиката на трудовия пазар през призмата на работодателите.

По време на срещата ще бъдат представени данни от приключилото през януари тази година изследване сред 1500 работодатели, които наемат служители с висше образование.

 

Данните са част от последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България, която се актуализира от консорциум, воден от Институт Отворено общество – София. Анализ на данните ще направи Георги Стойчев, изпълнителен директор на Института.


Светлозар Петров, управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger ще сподели наблюдения за динамиката на пазара на труда през последните години и тенденциите в търсенето и управлението на човешките ресурси.

 


Програма за събитието, което ще се състои на 28 март в Starbucks на ул. Съборна 1 в София, можете да намерите тук. Участието е без такса, но местата са ограничени и необходима предварителна регистрация.


Многообразието работи е съвместна инициатива на Фондация „Институт Отворено общество - София“, чрез Програма „Мост към бизнеса“, Фондация GLAS с Платформата WorkItOut, Български фонд за жените, Фондация „Заслушай се“ и Фондация "Сошъл Фючър" с Платформата JAMBA.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC