EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

„Бизнесът отвътре“ – едно по-различно обучение на „Мост към бизнеса“
26/03/2019
Пътят в кариерата ни е непрекъснат низ от избори и възможности, пред които се изправяме и които трябва да се опитаме да не пропускаме. Това беше основното послание, което отправиха Теодора Каменова и Даниела Кисова от Международната коучинг федерация пред участниците в поредното обучение на Програма „Мост към бизнеса“. Двамата обучители представиха инструменти за справяне със стреса и говориха за предизвикателствата, с които всеки се сблъсква в опита да промени нагласите на околните спрямо нас.

 

По-късно Теодора Иванова и Анита Джоунс от Програма „Мост към бизнеса“ за писаните и неписани правила на поведение на работното място и за очакванията, които работодателите и колегите могат да имат към нас на работното място.


Обучението днес поставя начало на серия от събития, които ще продължат и през идните два дни. В тях участниците в обучението ще направят еднодневни стажове в значими компании, които са и партньори на „Мост към бизнеса“: Lidl България, Starbucks, Coca Cola, JobTiger, SAB Labs, Сирма Салушънс, EY България, Ehnancv."Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC