EN | BG

 


Стартира конкурсът за стипендии на РОФ за академичната 2019-2020 г.
09/04/2019
Ромският образователен фонд (РОФ) обявява своя ежегоден конкурс за стипендии на база академични постижения за студенти от ромски произход за академичната 2019-2020 г

Кандидатите трябва да се обучават в бакалавърска, магистърска или докторска програма в акредитиран университет в някоя от следните държави: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Косово, Северна Македония, Черна гора, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Турция и Украйна.

 

Крайният срок за кандидатстване за студентите и кандидат-студентите от България е 15 май 2019 г.


Насоките за кандидатстване по програма Стипендии за студенти от ромски произход (РМУСП) са налични тук.


В периода до края на месец април предстои да проведем информационни срещи с кандидати за стипендия от градовете Враца, Сливен, Пловдив и София. Допълнителна информация за тях може да получите от нашите партньори – Областна администрация Враца, Ромска академия за култура и образование (РАКО) – Сливен, Младежка фондация „Арете“ – София.

 


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC