EN | BG

 


Многообразие и включване на пазара на труда
31/05/2019
Програма „Мост към бизнеса“ организира своята заключителна конференция. По време на събитието, което ще се проведе под надслов „Многообразие и включване на пазара на труда“, ще бъдат коментирани основните резултати от програмата и ще бъдат представени актуални данни за присъствието на целевата група на пазара на труда.

 

Участие в конференцията ще вземат вицепремиерът Томислав Дончев, Мая Манолова (Омбудсман на България), Доминик Бе (Главна Дирекция Заетост, Социални въпроси и включване на Европейска комисия), Ан Дешанел (Харта на многообразието, Франция), Деница Сачева (заместник-министър на образованието) и др.

 

Предварителната програма на събитието можете да намерите тук.

 

 

Участието в конференцията е безплатно, но изисква предварителна регистрация. За да присъствате на събитието попълнете следната регистрационна форма.

 

Още подробности около предстоящата конференция, която ще се проведе на 13 юни 2019 г. в зала 7 на НДК, можете да намерите на специалната под-страница на събитието.
 


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC