EN | BG

 


Многообразие на работното място – защо и как?
12/06/2019
Наръчникът „Многообразие на работното място – защо и как?“ представя стъпки за разработване и управление на политика за многообразие и включване. Наръчникът е изготвен от екип на Програма „Мост към бизнеса“ в състав: Димитър Димитров, Теодора Иванова-Вълева и Анита Джоунс.

 

 

Освен мащабен анализ на практиките и методологиите при изработка и управление на политиките за многообразие и включване на европейско и международно ниво екипът на Програмата проведе срещи, разговори и анкети с представители на редица компании, опериращи в България, като Adecco Bulgaria, Алкомед, Coca-Cola, Джоб Тайгър, Економедия, EnhanCV, EY Bulgaria, Lidl Bulgaria, Миролио, SAP Labs Bulgaria, Сирма Солюшън, Starbucks, Хилтън и др. Целта на разговорите и допитването беше да се проучат  съществуващата ситуация в управлението на човешките ресурси и управлението на многообразието в България. Споделените мнения от експертите по многообразие и включване и човешки ресурси,  техният опит, практически прийоми и идеи са безценни за развитието на темата у нас и важна част от предложените решения в този наръчник.

 

Пълен текст на наръчника Многообразие на работното място – защо и как?


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC