EN | BG

 


Филм "Мост към бизнеса"
12/06/2019
Над 300 младежи кандидатстваха за участие в Програма „Мост към бизнеса“. 121 младежи бяха избрани за участие. 100 от тях се възползваха от услугите на Програмата. 30 от тях си намериха работа, съответстваща на тяхната квалификация и желания.

 

Филм на АГИТПРОП

Режисьор и оператор: Красимир Андонов
Продуцент: Мартичка Божилова

 

 

„Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария“. Реф. № VS/2016/0236 


Проектът се осъществява от Фондация „Институт Отворено общество – София“, Фондация Autonomia (Будапеща) и Централноевропейския университет с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз („EaSI“) 2014-2020.

Съдържанието на настоящия филм не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC