EN | BG

 


Многообразието работи

Многообразието работи е съвместна инициатива на Фондация „Институт Отворено общество - София“, чрез Програма „Мост към бизнеса“, Фондация GLAS с Платформата WorkItOut, Български фонд за жените, Фондация „Заслушай се“ и Фондация "Сошъл Фючър" с Платформата JAMBA.

 

Многообразието работи организира своята първа среща, която ще се проведе на 12 юни (вторник) 2018 г. Това ще е първото от поредицата събития, в което ще си подадат ръка неправителствени организации и представители на бизнеса, стремящи се към прилагане и развиване на активни политики на многообразие в корпоративната среда.

 

Целта на срещата е заедно да навлезем в темата и да обсъдим различните аспекти от нея като поставим акцент на многообразието от гледна точка на работодателите и споделим техния практически опит.

 

Амбицията ни е да изградим общност, която ще ни позволи заедно да вървим по пътя на многообразието, решавайки проблеми и извличайки полза за всички участници в процеса.

 

На официалното откриване ще присъстват Н.Пр. Ерик Рубин, посланик на САЩ в България и Антъни Томпсън, постоянен представител на Световната банка за България

 

Своя опит и предизвикателствата при прилагането на политики за многообразие ще споделят Ърнст и Янг България, Хюлет-Пакард Ентърпрайз, САП, Лидл България, Теленор Груп.

 

В програмата ще бъдат представени данни от изследвания на Световна банка и Институт Отворено общество-София и ще се включат представител на единствения университет с преподаване на жестов език в САЩ. 

 

Програма на събитието

 

Повече подробности за инициативата може да намерите на https://diversitypaysoff.eu/

 

Тук можете да намерите книжката (в pdf формат), която съорганизаторите на събитието подготвиха. 

 


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC