EN | BG

 


"Мост към бизнеса" стартира нов конкурс за набиране на кандидати. Подробности можете да намерите в секция Как да кандидатствам.

Ресурси

Един от основните компоненти на програмата "Мост към бизнеса" е изследователският, в рамките на който ще бъдат изготвени серия от доклади и препоръки.

 

В секция Доклади можете да намерите данни от проучванията на изследователския екип на Институт "Отворено общество" - София, Фондация Аутономия (Унгария) и Централноевропейския университет, отнасящи се до състоянието на ромската заетост в България и Унгария, сравнителни проучвания за тенденциите в тази сфера в двете държави, както и препоръки към държавните институции и частния бизнес.

 

В секция Публикации можете да намерите релевантни към темата на проекта материали, свързани с пазара на труда, социалните и етническите дистанции в България и Унгария, езика на омразата и т.н.


"Мост към бизнеса – инициатива за подобряване на достъпа на младежи от ромски произход до заетост в частния сектор в България и Унгария". 
Реф. № VS/2016/0236  
Проектът се осъществява с подкрепата на Програмата за заетост и социални иновации на Европейския съюз ("EaSI") 2014-2020.
Информацията, съдържаща се в настоящата страница, не отразява непременно официалната позиция на Европейската комисия.

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквиткитеPowered by Sirma Solutions GSC